راهنمای مهاجرت به چین

چین CHINA (RC)
نام رسمی: جمهوری خلق چین

پایتخت: پکن

تاریخ استقلال: دارای قدمت تاریخی

مساحت: 9،572،900 کیلومترمربع (سومین کشور جهان)

نژاد چینی های: هان 91/95%، ژوانگ 1/4%، هوئی 0/8%، بقیه 6/21%

دین: بدون دین 42/1%، مذاهب بومی 28/5%، بودایی 8/4%، بقیه 21%

زبان چینی: ماندارین (زبان رسمی) شانگهای، فوکین

واحد پول: رنمینبی یوآن= 10 چیائو= 100 فن، یک یوآن= 1087 ریال

شهرهای مهم ;شانگهای، هنگ کنگ، تیانجین، گوآنگ جو، ووهان

 

راهنمای مهاجرت به چین


کشور چین در منطقه شرق آسیا قرار گرفته‌است و مساحت آن بیش از ۹٬۵۹۶٬۰۰۰ کیلومتر مربع است که به این ترتیب بعد از روسیه، دومین کشور پهناور آسیا به حساب می‌آید. چین دارای مرز زمینی با ۱۴ کشور است. این کشور همچنین از سمت شرق و جنوب با دریای چین شرقی، خلیج کره، دریای زرد ، و دریای شرقی چین و دیگر آبهای آزاد احاطه شده‌است
آب و هوای این کشور بسیار متنوع می‌باشد از مناطق گرمسیر و بارانی در جنوب تا بسیار سردسیر شمال را شامل می‌شود . طوفان‌های موسمی (در حدود ۵ مورد در سال) در امتداد سواحل جنوبی و شرقی، سیل‌های مخرب، سونامی ، زلزله ، رانش زمین و خشکسالی از بلایای طبیعی منطقه چین هستند
کشور چین بیش از یک میلیارد و دویست و هشتاد میلیون نفر جمعیت دارد. بیشتر مردم چین از نژاد زرد هستند و به زبان ماندارین سخن می‌گویند. جز چینی‌ها تیره‌های دیگری نیز در این سرزمین پهناور همچون مغولها، تبتیهاو ترکها زندگی می‌کنند، شماری از تاجیک‌ها نیز در بخش سین کیانگ چین می‌زیند. ادیان رایج این کشور عبارتند از:کنفسیوس،بودایی،تائوئیسم،اسلام و آیین ترسایی.
جمهوری خلق چین یک کشور سوسیالیستی است. نظام سوسیالیسم نظام اصلی جمهوری خلق چین است.چین از سال ۱۹۹۶ عضو پیمان امنیتی سازمان همکاری شانگهای می‌باشد. سازمان همکاری‌ شانگهای از دل رقابت قدرت‌های بزرگ برسر منطقه ژئوپلیتیک آسیای میانه ظهور کرد. نظام مجلس ملی نمایندگان خلق نظام اصلی سیاسی چین بوده و شکل سازمانی قدرت سیاسی دیکتاتوری دموکراتیک چین و نظام دولتی چین به شمار می‌رود. مجلس ملی نمایندگان خلق چین متفاوت با پارلمان نظام تفکیک و توازن سه قوا است. مجلس ملی نمایندگان خلق چین براساس قانون اساسی به عنوان عالی‌ترین مرجع قدرت کشور تعیین شده‌است. نظام همکاری چند حزبی و مشورت سیاسی به رهبری حزب کمونیست چین نظام سیاسی اصلی چین محسوب می‌شود. چین کشوری چند حزبی است. بغیر از حزب کمونیست ، ۸ حزب دموکراتیک در این کشور وجود دارد که قبل از ایجاد جمهوری خلق چین به وجود آمده و در زمینه سیاسی طرفدار رهبری حزب کمونیست است و این انتخاب تاریخی را آنان در جریان همکاری طولانی و مبارزات مشترک به اتفاق حزب کمونیست چین انجام داده‌اند
کشور جمهوری خلق چین از ۲۲ استان تشکیل شده‌است. علاوه بر آن چین، مدعی مالکیت تایوان به عنوان یکی از استانهای خود است. فهرست استانهای چین،(آن‌هوئی تایوان )ادعا شده توسط چین، اداره آن با کشور جمهوری چین است(جیانگ‌سو – نانجینگ
جیانگ‌کسی- نانچانگ – جی‌لین – چینگ‌های- ژجیانگ – سیچوآن – شاآنکسی – شیان – شاندونگ شانکسی-فوجی‌آن – گانسو – گوانگ‌دونگ- گوئیژو- لیائونینگ -هاینان – هنان – هه‌ایلونگ‌جیانگ هوبی – هون‌آن-هه‌بی – شیجیاژوانگ- یون‌نان – کون مینگ
علاوه بر استانهای فوق، کشور چین دارای چندین منطقه خودمختار است: تبت ، شین‌جیانگ ، گوانگشی ، مغولستان داخلی و نینگشیا . همچنین هنگ کنگ و ماکائو دو منطقه اداری ویژه در چین هستند.

راهنمای مهاجرت به چین

پول رایج

واحد اصلي پول در چين يوآن CNY يا Renminbi (RMB) است كه به وسيله بانك خلق چين ضرب مي شود . هيچ پول خارجي اجازه رواج در چين ندارد و فروش غير قانوني آن هم ممنوع است .مسافران مي توانند براي تبديل پول خود به دفاتر بانكي چين يا صرافي هاي مجاز مراجعه كنند و از هرگونه معامله غير رسمي حتي اگر نرخ معامله بسيار مطلوب باشد خودداري كنيد

ویزای تحصیلی زبان چینی

در باره زبان چینی

این زبان با حدود ۱.۴ میلیارد نفر پر متکلم ترین زبان دنیاست.

بر طبق یک نظر ریشه بسیاری از زبان های شرقی زبان چینی سنتی است که قدمتی بالغ بر ۵۰۰۰ سال دارد.علاوه بر چینی مدرن که امروزه در کشور پهناور چین به کار می رود، نوشتار زبان های کره ای و ژاپنی، زبان نواحی هنگ کنگ و تایوان، و زبان چینی مورد استفاده در سنگاپور و مالزی همه منشعب شده از همان ریشه هستند. در این میان زبان مورد استفاده در ۴ کشور آخر بیشترین قرابت را به چینی سنتی (قدیمی) دارد. اما در کشور چین طی چند مرحله این زبان تا حد زیادی ساده شده است .اصلی ترین مشکل این زبان تکرار است.

بيشتر کلمات چيني از دو بخش تشکيل شده است که هر يک با حروف چيني مخصوص نشان داده مي شوند بنابراين براي خواندن روزنامه نياز است که شما با دو هزار ترکيب مختلف آشنا باشيد. ترکيب هاي مختلف اين بخش ها کلمات چيني را مي سازند که ممکن است هر يک از اين بخش ها به 4 يا 5 طريق مختلف تلفظ شوند و هر تلفظ هم معني متفاوتي را خواهد رساند.
زبان تدریس در کالجهای زبان چینی ، چینی است.

 

راهنمای مهاجرت به چین

ویزای چین

قبل از اقدام برای ویزا مرحله دیگر باقی می باشد :
گواهي نامه معاينه بدني
علاوه بر اين دانشجويان ملزم به ارائه گواهي نامه معاينه بدني مي باشند كه توسط مسئولان قرنطينه جمهوري خلق چين براي دانشجويان خارجي صادر مي گردد.

ویزای تحصیلی: X Visa (Study/Student Visa):

برای دوره های زبان بالای 6ماه ،کارشناسی ، کارشناسی ارشد صادر می شود.
مدت زمان اعتبار این ویزا بسته به مدت زمان تحصیل از ۶ ماه تا یک سال می باشد ( بعد از اتمام ویزا امکان تمدید در کشور چین وجود دارد)
مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی چین
1. اصل و کپی از گذر نامه دارای حداقل 6ماه اعتبار
2. تکمیل فرمهای اخذ ویزا(Q1),
3. 2 قطعه عکس 3در 4 پشت نویسی شده
4. اصل و کپی از نامه پذیرش از دانشگاه مورد تایید در چین
5. اصل و فتوکپی از تایید خارجه فرم درخواست روادید دانشجویی (JW201 یا JW202) صادر شده توسط واحد مربوطه دولت چین
6. گواهی عدم سوء پیشینه ، ترجمه شده به زبان انگلیسی و تائید شده توسط وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران
7. در صورت ادامه تحصیل بیش از یک سال گواهي نامه معاينه بدني(Physical Examination
8. مبلغ تومان پول صندوق سفارت
مدت زمان صدور : 4 تا 7 روزکاری

ویزای توریستی

شرکت در تورهای مسافرتی، داشتن دعوتنامه رسمی، گذرنامه معتبر تا حداقل 6 ماه، فرم سفارت، 3 قطعه عکس، بلیت رفت و برگشت، تقاضای روادید حداقل یک هفته قبل از مسافرت به سفارت ارایه شود. بین هر دو سفر 6 ماه فاصله باشد.
مدت اخذ ویزای توریستی (عادی) : 14 روز کاری

ویزای بازرگانی:

دعوتنامه از شرکت چینی به سفارت تلکس یا فاکس شود.
مدت اخذ ویزای تجاری (عادی) : 20 تا 25 روز کاری
هزینه ویزا : 000 /410

ویزای ترانزیت:

روادید با دعوتنامه از کشور مقصد و یا داشتن یادداشت دولتی.
ویزای کشور هنگ کنگ:
دعوتنامه، گذرنامه، کپی گذرنامه از صفحات 1 و 2 و 6 و 8 در یک صفحه، ترجمه رسمی مدارک اشتغال به کار، ترجمه رسمی مدرک اعتبار بانکی و نامه درخواست روادید هنگ کنگ مبنی بر عدم اقامت.

آدرس سفارت چین در تهران

نشانی: خیابان پاسداران، خیابان نارنجستان هفتم، پلاک 13
شماره دفتر فرهنگی سفارت چین : 22290044
تلفن: 1- 22291240
نمابر: 22290690
تلفن نوبت جهت اخذ ویزا : ۲۲۸۲۴۶۶۲
فرمهای سفارت
http://ir.chineseembassy.org/eng/lsfw/
روز کاری شامل شنبه تا چهارشنبه می باشد

امور گذرنامه

با توجه به دستورالمعل های صادر شده از سوی مراجع زیر ذی ربط , از آن جایی که هر گونه دریافت خدمات کنسولی منوط به ارایه کد ملی از سوی متقاضیان است . بنابراین از آن دسته از هم وطنانی که تا کنون اقدام به دریافت کد و کارت ملی ننموده اند, ضروری است هم زمان با درخواست هر گونه خدمات کنسولی  مدارک مربوط به دریافت کارت ملی را نیز به بخش کنسولی سفارت تحویل دهند.

اطلاعات عمومی در مورد گذرنامه

1- مدت اعتبار گذرنامه های جدید 5 سال می باشد که پس از گذشت پنج سال از تاریخ صدور آن باید تجدید شود

2- محل اقامت قانونی افراد در گذرنامه های قدیمی صفحه 8 و در گذرنامه های جدید در صفحه 3درج گردیده است و ارتباطی به ویزای دائم (اقامت دائم) ندارد. به سخن دیگر برای مقامات ایرانی، مستندات گذرنامه ای ملاک عمل است که توسط نمایندگی های جمهوری اسلامی ایران درج شده باشد .

3- دارندگان گذرنامه با محل اقامت چین پیش از مسافرت به ایران , نیازی به گرفتن مهر خروج مکرر از بخش کنسولی سفارت ندارند.

4- دارندگان گذرنامه با محل اقامت ایران به محض ورود به ایران باید نسبت به دریافت مهر خروج از ایران با ارایه اصل شناسنامه (و کارت پایان خدمت برای آقایان) اقدام نمایند.

5- بانوان مقیم ایران که گذرنامه خود را از بخش کنسولی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن دریافت نمودند و حالا تمایل دارند که بدون همسر و به همراه فرزندان خود به ایران مسافرت می نمایند , پیش از سفر , برای دریافت مهر خروجی از نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران باید فرم اجازه خروج را که توسط شوهر امضاء شده و به تایید سفارت جمهوری اسلامی ایران در پکن رسیده , به همراه داشته باشند .

6- در صورت افزوده شدن نام فرزند در گذرنامه معتبر قدیمی برای کسانی که مقیم ایران هستند, برای اصلاح مهر خروج مکرر, گرفتن فرم اجازه خروج فرزند الزامی است که به تایید سفارت رسیده باشد .

7- امکان اضافه نمودن همراه (فرزند یا همسر) و یا تغییر محل اقامت در گذرنامه های جدید وجود ندارد , و آن دسته از هم وطنانی که اقدام به ازدواج می کنند و یا صاحب فرزندی می شوند , باید برای همسر یا فرزند خود درخواست گذرنامه جدید نمایند.

8- هم وطنان گرامی پس از دریافت گذرنامه جدید می بایستی قبل از مسافرت , نخست به اداره ورود و خروج چین ( (Exit Entry Administration section مراجعه و نسبت به درج روادید مورد نیازخود اقدام نمایند.

9- با توجه به دستورالمعل های صادر شده از سوی مراجع ذی ربط , از آن جایی که هر گونه دریافت خدمات کنسولی منوط به ارایه کد ملی از سوی متقاضیان است . بنابراین از آن دسته از هم وطنانی که تا کنون اقدام به دریافت کد و کارت ملی ننموده اند, ضروری است هم زمان با درخواست هر گونه خدمات کنسولی ، مدارک مربوط به دریافت کارت ملی را نیز به بخش کنسولی سفارت تحویل دهند.

همان طور که در قسمت مربوط توضیح داده شده است یکی از مدارک اصلی برای کسانی که قصد دارند تا گذرنامه همسر و یا فرزندان خود را از گذرنامه خود جدا (تفکیک) کنند و یا برای بانوانی که درخواست جدا کردن و صدور گذرنامه جداگانه برای فرزندان هستند، اجازه شوهر برای زن و ولی قانونی فرزندان و نیز امضاء فرم اجازه خروج در حضور مسئول مربوط بخش کنسولی ضروری است

مدارك لازم جهت درخواست صدور گذرنامه مفقوده:

1- حضور متقاضي و ارايه شناسنامه جديد و 2 نسخه تصوير تمام صفحات

2- ارايه شرح (كامل ) كتبي مبني بر چگونگي فقدان گذرنامه و 1 نسخه تصوير آن .

3- 2 قطعه عكس يكنواخت رنگي با زمينه روشن و جديد (اندازه 6X4 )

خانمها با حجاب كامل بدون عينك و آقايان بدون كلاه ، عينك و كراوات ).

4- اصل و 2 نسخه تصوير كارت شناسائي ملي و يا ارايه تصوير پرسشنامه درخواست صدور كارت ملي (براي افراد 15 سال به بالا )

5- اصل و 1 نسخه تصوير گزارش فقدان گذرنامه صادره از سوي پليس محلي حاوي شماره گذرنامه ، تاريخ و محل فقدان ، مشخصات دارنده و با مهر و امضاء مقام صادر كننده در صورتي كه گذرنامه توسط اداره پست محلي ، اداره مهاجرت ، نمايندگي هاي خارجي و … مفقود شده باشد مراتب مي بايست در گزارش پليس محلي درح شده باشد .

6- تكميل برگ وضعيت متقاضي نتضمن تاريخ آخرين خروج قانوني وي از كشور و 1 نسخه تصوير آن.

7- تكميل و امضاي 2 نسخه پرسشنامه صدور گذرنامه .

8- درخواست كتبي متقاضي متضمن تاريخ اخرين خروج قانوني وي از كشور و 1 نسخه تصوير آن .

9- اصل و 2 نسخه تصوير كارت يا برگ اقامت ، گذرنامه يا سند مسافرت خارجي ، كارن هويت كشور محل اقامت .

10- ارايه اظهاريه بقاء به تابعيت ايراني براي دارمدگان گذرنامه خارجي و يا اعلام ندامت از پناهندگي براي متقاضيان و يا دارندگان اقامت پناهندگي و تصوير ان (در صورت نداشتن اقامت دايم ).

11- تكميل پرسشنامه مخصوص صدور مهر خروج مكرر مخصوص مقيمين خارج از كشور در صورت موجود.

12- تكميل پرسشنامه مخصوص صدور مجوز خروج مشمولان خارج از كشور براي آقاياني كه فاقد كارت پايان خدمت يا معافيت نظام وظيفه مي باشند( مشمولين) در صورت درخواست .

13- تكميل پرسشنامه درج مشخصات همراهان در گذرنامه در صورت وجود همراه در صورت موجود.

14- ارايه فيش پرداختي

*مبلغ 880 يوآن جهت صدور گذرنامه ( مبلغ 440 يوآن براي افراد زير 18 سال )

*مبلغ 132 يوآن جهت تغيير محل اقامت

تذكرات مهم

1- حضور متقاضي در اين نمايندگي هنگام ارايه درخواست گذرنامه الزامي است . صدور گذرنامه به صورت غيابي يا پستي امكان پذير نمي باشد.

2- از ارسال وجه نقد ، چك بانكي ، پستي و يا پرداخت از طريق اينترنت خودداري فرمائيد .

3- شناسنامه افراد بالاي 15 سال بايد ملصق به عكس باشد.

مدارك لازم جهت صدور برگ عبور:

1- تكميل و امضاء پرسشنامه درخواست صدور برگ عبور در 4 صفحه به انضمام تصوير آنها.

2- 2 قطعه عكس يكنواخت رنگي زمينه روشن سفيد روشن (اندازه 4×3)

3- ارايه اصل شناسنامه متقاضي(عكس دار براي افراد 15 سال به بالا) يا كارت شناسايي ملي يا گواهينامه يا كارت پايان خدمت يا معافيت از خدمت نظام وظيفه يا مدارك تحصيلي معتبر ايراني ( و همراهان ) و 2 نسخه تصوير از كليه صفخات (اندازه A4)

4- ارايه دو نسخه تصوير كارت ملي (اندازه A4)

5- شرح حال كتبي از هنگام خروج از ايران تا هنگام درخواست برگ عبور توسط متقاضي در يك صفحه بهمراه تصويري از ان.

6- ارايه اصل و تصوير گذرنامه غير معتبر متقاضي كه امضاء صاحب آن در ان درج گرديده باشد.

7- اصل كارت يا برگ اقامت (گذرنامه يا سند مسافرت خارجي ، كارت هويت محل اقامت ، مخالفت با پناهندگي ، حكم اخراج و ….. در صورت وجود ).

8- ارايه اصل و تصوير بليط برگشت به ايران .

تذكرات مهم :
برگ عبور بيش از 20 روز اعتبار نداشته و يك هفته قبل از پرواز صادر خواهد شد.

آب و هوا :

آب و هوای شانگهای خنک و صاف است و دمای متوسط سالانه آن حدود 16 درجه سانتیگراد است. از این رو از جمله شهرهایی است که در هر فصلی می توان به آن سفر کرد.

برخی شاخصه های عمده شهر شانگهای

1- شهر شانگهای با حدود 17 میلیون نفر جمعیت، بزرگترین شهر چین و یکی از 5 شهر بزرگ جهان است.
2-شانگهای یکی از چهار شهر مستقل است که مستقیماً تحت نظارت حکومت مرکزی است و دومین شهر سیاسی بعد از پکن می باشد. در این شهر قریب 40 کنسولگری وجود دارد.
3- شانگهای بزرگترین بندر کانتینری در کل چین و چهارمین بندر بزرگ جهان از نظر ظرفیت بارگیری است.
4- شانگهای بزرگترین پایگاه صنعتی چین است. بزرگترین مجتمع فولاد، پتروشیمی و بزرگترین کارخانه اتومبیل سازی ، هواپیما سازی، کامپیوتر و … در این شهر مستقر است.
5- شانگهای بزرگترین مرکز مالی در سطح چین است. بزرگترین بازار بورس، در شانگهای قرار دارد.
6- بزرگترین منطقه آزاد تجاری، صنعتی چین در منطقه جدید پودونگ شانگهای واقع شده است.
7-میزان تولید ناخالص داخلی (GDP) شانگهای بالاترین رشد را در سطح چین داشته است.
8-بزرگترین ساختمان مالی آسیا در منطقه پودونگ شانگهای احداث گردیده است.
9- بیش از 1000 برج ساختمانی بیش از 20 طبقه در شانگهای ساخته شده است.
10- شانگهای دارای بزرگترین شبکه تلویزیونی کابلی است.
11- روزنامه «ون خوئی» شانگهای از معدود روزنامه های چینی است که در تهران دفتر نمایندگی و خبرنگار دارد.
12-پرفروش ترین روزنامه های چین در شانگهای منتشر می شود که می توان از روزنامه های «شین مین» با چاپ 5/1 میلیون نسخه در روز (دومین روزنامه بعد از روزنامه مردم ارگان حزب کمونیست)، «جیه فانگ» با 700 هزار نسخه و «ون خوئی» با 800 هزار نسخه در روز نام برد.
13- بزرگترین برج تلویزیونی آسیا به ارتفاع 468 متر در شانگهای قرار دارد.
14- تعداد مسلمانان شانگهای بیش از 60 هزار نفر و این شهر دارای هشت مسجد می باشد.

سفر به شانگهای :

با هواپیما، قطار یا کشتی می توان از پکن به شانگهای سفر کرد. شانگهای تنها شهر چین است که دو فرودگاه به نام های «پو دون» و «هون چیائو» دارد
در منتها الیه غربی شانگهای فرودگاه خونچای که مربوط به پروازهای داخلی است قرار دارد.
همچنین فرودگاه اصلی شانگهای در منطقه پودونگ واقع است که با یک مونوریل خارج شهری به شهر شانگهای وصل میشود
این شهر همچنین سه ایستگاه قطار به نام های «ایستگاه شانگهای»، «ایستگاه غربی شانگهای» و«ایستگاه جنوبی شانگهای» دارد که سفر به این شهر با قطار را نیز آسان کرده است.
علاوه بر این، شانگهای بزرگترین شهر بندری چین است. چون سرعت سفر با کشتی بسیار کم است، فعلا فقط هر چهار روز یک کشتی از شانگهای به شهر دا لیان چین وجود دارد. اما خطوط کشتیرانی بین المللی شانگهای متنوع است. از شانگهای می توانید به بیش از 400 بندر جهان از جمله بندرهای کره جنوبی و ژاپن برسید.
رفت و آمد در داخل شهر شانگهای نیز بسیار آسان و مناسب است. 9 خط مترو و سه خط قطار سریع السیر مغناطیسی در این شهر وجود دارد و با استفاده از خطوط مترو به راحتی می توانید

 

مراکز دیدنی

 

راهنمای مهاجرت به چین


به دیدنی های معروف این شهر از جمله منطقه «وای تان»، میدان خلق و مراکز خرید و گردشگری معروفی مانند «خیابان نان جین» و «خیابان هوای هایی» برسید.
در این شهر انواع سلیقه ها وجود دارد که از نکات جالب آن حضور یک رستوران ایرانی به نام رستوران شیراز می باشد که برای ایرانیان در دیار غربت فرصتی مغتنم است جهت چشیدن ذائقه غذای ایرانی مدیر این رستوران آقای علی نایینیان می باشد که مجموعه ای زیبا را گرد هم آورده است.

 

شهریه و هزینه های زندگی در چین

شهریه دوره های تحصیلی در دانشگاه های کشور چین بسته به دانشگاه و رشته تحصیلی بین 30 تا 40 هزار یوان در سال متفاوت است. این مبلغ می بایست در ابتدای سال تحصیلی به دانشگاه پرداخت گردد. البته در بسیاری از دانشگاه های چین امکان پرداخت اقساطی شهریه تحصیلی وجود دارد. هزینه زندگی دانشجویی هم در شهر های بزرگ چین از جمله پکن و شانگهای حدود 700 دلار برای 1 نفر و در شهر های کوچکتر حدود 500 دلار در ماه متفاوت است. البته واضح است که هزینه زندگی بستگی به سبک زندگی و عادات خرج کردن افراد دارد و میتواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. در اکثر دانشگاه های چین امکان استفاده از خوابگاه وجود دارد که این امر کمک شایانی به مدیریت هزینه های ماهیانه دانشجویان میکند. همچنین دانشجویان میتوانند در کنار تحصیل در چین، اقدام به کار پاره وقت نمایند تا درصدی از هزینه های جاری خود را پوشش دهند.

آموزش و آشنایی با فرهنگ غذاهای چینی

غذا هاي چيني يکي از متداولترين غذا هاي آسيايي براي توريستها بشمار مي رود که تنوع زيادي در مزه و چاشني آنها بکار رفته است .
غذاهاي بخار پز بخصوص براي افرادي که رژيم غذايي دارند و به فکر سلامتي خود مي باشند از جمله محبوبترين غذاهاي آنها بشمار مي رود .

غذاهاي چيني محلي به صرف شام :

غذاهاي محلي كانتن از مشهورترين غذاهاي چيني در دنيا مي باشند , اين غذا ها بسيار متنوع و غالبا سرخ كردني هستند و داراي طعمي لذيذ و مطبوع بوده كه بيشتر بعلت تازگي مواد غذايي مي باشد تا بخاطر چاشني هاي آنها در ليست اين غذا ها عبارتند از ( سوپ مخلوط چيني , مرغ سوخاري با چاشني ليمو چيني , نخود فرنگي و مارچوبه با چاشني عسل چيني , خوراك فيله گوساله چيني , مخلوط برنج چيني , گوشت راسته كبابي چيني , تافي ترد سيب چيني )
 

راهنمای مهاجرت به چین


غذاهاي چيني به سبك پكن :

غذا هاي محلي پكن معمولا ساده اما بسيار لذيذ و مقوي مي بتشند و اكثرا بجاي برنج از رشته استفاده مي كنند , اين غذا ها در روغن فراوان سرخ شده و گاهي با لايه اي از خمير پوشانده مي شوند , غذاي اردك اين منطقه معروف ميباشد , معمولا اين غذا ها براي ميهماني شام فراهم مي شوند در ليست اين غذا ها عبارتند از ( خوراك بره چيني , ميگو با چاشني فلفل چيني , مخلوط رشته با سبزيجات چيني , فيله گ.ساله سرخ شده چيني , شيريني پفكي چيني , خوراك اردك چيني
 

راهنمای مهاجرت به چین

دین
در کشور بزرگ چین از روزگاران گذشته ادیان متعددی وجود داشته است و همچنان برخی از ادیان در میان مردم رواج دارد.

سه آئین کنفسیوس، دائو و بودا به عنوان مهمترین ادیان تاریخی چین به شمار می آید، که همچنان بیشترین پیروان را در میان مردم چینی دارد ولی آئین های چینی به این سه ختم نمی شود و آئین های دیگری نیز از زمان های قدیم در چین رواج داشته است.

به هر روی مهمترین ادیان چین عبارتند از:

1- آئین بودایی یا بودیسم: این آئین از هند و آسیای مرکزی به چین راه یافت.

آئین بودا را در چین «شی جیاومنی» می خوانند.

2- آئین دائو (دائوئیسم): بر گرفته از تعلیمات دو حکیم به نام «لائوتزو» و «چوانگتزو» است که به ترتیب در قرن های ششم و چهارم قبل از میلاد می زیستند.

دوران گسترش این آئین را قرن دوم و قرن هفتم میلادی می دانند.

3- آئین کنفسیوس: این آئین همان تعلیمات کنفسیوس، (551-479 ق.م) فیلسوف و حکیم نامدار چین است. آئین کنفسیوس طی بیش از دو هزارسال بیشترین نفوذ را در جامعه چین داشته است.

4- اسلام، قدیمی ترین تاریخی که برای راه یابی دین اسلام به جامعه چین ذکر می شود سال 651 میلادی است که نماینده ای از سوی عثمان به دربار امپراتور تانگ وارد شد.

ولی گسترش اسلام در چین در دوره های بعد اتفاق افتاد و به ویژه در دوران حاکمیت مغولان (سلسله یون) دین اسلام در چین گسترش بیشتری یافت.

علاوه بر ادیان فوق الذکر ادیان دیگری نیز با پیروانی به مراتب کمتر در چین رواج داشته است که مهمترین آن عبارت است از:

1- مسیحیت

2- آئین زردشتی

3- مانویت

4- یهودیت

اسلام در چین

هشتاد سال پس از هجرت پيامبر اكرم (ص)، ساخت مسجد‌هاي پاگودا (سبك معماري مخصوص چين و ژاپن) در چين رواج يافت، آنچنان كه امروز قريب به 45 هزار مسجد اين كشور ميزبان ميليون‌ها مسلمان چيني و توريست‌هاي مسلمان و غيرمسلماني است كه به قصد ديدن اين مساجد به اين كشور سفر مي‌كنند

معماري متفاوت و بسيار زيباي مساجد چين در اولين نگاه، نفس را در سينه انسان حبس مي‌كند، با تمام تفاوتي كه اين مسجدها با ديگر مسجدهاي موجود در ديگر كشورهاي جهان دارد، حسي آشنا بر قلب بازديدكنندگان چنگ مي‌زند و ناخودآگاه چشمانشان را از اشك پر مي‌كند.
بيشتر مسجدها در چين غربي ساخته شده‌اند كه اكثرا از الگوي معماري سنتي پيروي كرده‌اند؛ مناره‌هاي بلند، مقرنس‌هاي نقاشي شده و گنبدهاي زيبا. ولي به نظر مي‌رسد كه مناره‌‌‌ چيزي ناآشنا با فرهنگ چين شرقي است، در عوض در مساجد اين ناحيه، معماري اسلامي و شرقي با هم تلفيق شده و منظره‌اي جديد و در نوع خود جالب به وجود آورده است.

به این مطلب امتیاز دهید:

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای