صدور مجوز بند “ب” دفاتر خدمات مسافرتی الکترونیکی شد
به گزارش خبرنگار مهر، این سامانه به منظور رسیدگی به درخواست متقاضیان دفاتر خدمات مسافرتی برای دریافت مجوز تورهای گردشگری راه اندازی شده است که باعث کاهش سفرهای درون شهری و بین شهری برای پیگیری و ثبت نام و درخواست صدور مجوز، کم شدن زمان صدور مجوز از ۱۶ ماه به حدود یک ماه که آن هم برای گرفتن استعلام های حراست، عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد است، می شود.
با راه اندازی این سامانه برای تعیین نام، دیگر نیازی به ارسال ده نام و آرم وجود ندارد بلکه شخص متقاضی با جستجو در قسمت مربوطه نامی راکه برای دفاتر دیگر وجود نداشته باشد مشخص و معرفی می کند.
امکان نظارت بر کلیه مراحل فرآیند صدور مجوز توسط مراجع ذی صلاح سازمان، لوگیری از معرفی یک مدیر فنی در چند دفتر و در نقاط مختلف کشور، اطلاع شخص متقاضی از وضعیت پرونده خود در هر ساعت از شبانه روز، امکان ثبت نام متقاضی در هر ساعت از شبانه روز جهت دریافت صدور مجوز و یا ادامه مراحل بعدی فرآیند صدور مجوز از دیگر مزایای سامانه الکترونیکی بیان شد.
ضمنا هر شخص با کمترین اطلاعات در خصوص استفاده از رایانه ای می تواند وارد سیستم شده و تقاضای خود را مطرح کند که با این اقدام از درخواست چند دفترتوسط یک نفر، خرید و فروش مجوزها توسط افراد سودجو نیز جلوگیری می شود و مدیریت تورها، رسیدگی به شکایات و اطلاع رسانی دفاتر تعطیل شده، تعلیق و لغو مجوز شده نیز به راحتی انجام می گیرد.
فعالیت ۲ هزار و ۱۴۰ آژانس مسافرتی هوایی در کشور
به گزارش خبرنگار مهر، اکبری در نشست هم اندیشی تورآوران ایران که عصر یکشنبه در ساختمان ارگ آزادی برگزار شد اظهار داشت: سیستم صدور مجوزها از ابتدای سال ۸۹ مکانیزه کرده ایم. در سال ۹۰ به صورت آزمون و خطا ادامه داده و در سال ۹۱ دفاتر خدمات مسافرتی هوایی می توانند تمام اطلاعاتشان را به صورت آنلاین روی سیستم بگذارند بنابراین دیگر لازم نیست برای تمدید مجوز و… به صورت حضوری مراجعه کنند.
وی گفت: اگر می خواهیم به اهدافمان در صنعت گردشگری برسیم و از ۱۲۰۰ میلیارد دلاری که درآمد دنیا از صنعت گردشگری بوده ۱۰ درصد آن را کسب کنیم باید به یک جمله اعتقاد داشته باشیم و آن این است “دولت نظاره گر باشد و بخش خصوصی وارد عرصه فعالیت شود.”
اکبری افزود: دولت باید بستری را بوجود بیاورد که در چند سال آینده فرودگاهها، بنادر، هتلها و ترمینالهای مسافربری برای ورود ۲۰ میلیون گردشگر خارجی آماده و تجهیز شود و بخش خصوصی را برای سرمایه گذاری فعال کند.
ارسال پاسخ