محمد لاهوتی در گفت و گو با اتاق نیوز اعلام کرد انتظار می رود ریاست آینده، به سمت خرد جمعی حرکت کند و از شعارهای بی پایه و اساس دوری نماید. این فرد باید با تصمیم گیران و مجریان حکومت تعامل سازنده ای داشته باشد تا مسائل و موضوعات کمیسیون را در این مراجع پیگیری کند.
لاهوتی مهمترین برنامه های کمیسون صادرات آینده را، ارتقای نقش تشکل ها دانسته، عنوان کرد: کمیسیون ها بازوی مشورتی اتاق بازرگانی هستند. آنها باید مسائل و مشکلات را بررسی کرده و در اختیار هیأت رئیسه قرار دهند.
وی ادامه داد: با طرز تفکر جدیدی که در اتاق شکل گرفته است ؛ امیدوارم که از هیأت رئیسه تا هیأت نمایندگان از ظرفیت تشکل ها استفاده بکنند و این فرصت را فراهم کنند تا آنها کمک رسان هیأت رئیسه باشند تا بدین ترتیب نقش تاثیرگذاری در مباحث داشته باشند.
لاهوتی عنوان کرد: برای اینکه از کمیسیون ها در جهت پیشبرد اهداف اتاق و ارتقای بخش خصوصی استفاده بهینه شود؛ افراد حاضر در کمیسیون ها باید ایده ها و طرح های جدید خود را مطرح کنند و در هیأت رئیسه بررسی شود.
وی علت عضویت کمیسیون صادرات را سابقه بیست ساله در فعالیت های مبتنی بر صادرات دانسته و عنوان کرد: علاقه من شاید به این موضوع برمی گردد که خانواده من هم بیش از هفتاد سال در زمینه صادرات مشغول به فعالیت بودند.
لاهوتی ادامه داد: از آنجایی که صادرات از نقش تعیین کننده و ویژه ای در تجارت داخلی، تولید، صنعت و … برخوردار است؛ تمام هم و غم من چه در زمانی که در اتاق بودم یا در حوزه اجتماعی فعال بودم معطوف به تولید با محوریت صادرات شد.
وی اضافه کرد: از آنجایی که من تولید کننده هستم و مشکلات تولید را از نزدیک لمس کردم؛ به این موضوع ایمان دارم که تا زمانی که تولیدات، صادرات محور نشود، مشکلات صنعتی هم حل و فصل نمی شود.
لاهوتی مهمترین ضعف در دوره های قبل را نقش کمرنگ کمیسیون ها در اتاق بازرگانی دانسته و اضافه کرد: کمیسیون ها از قدرت اجرایی لازم برخوردار نبودند؛ حتی همان میزان اختیاراتی که برا ی کمیسیون ها درنظر گرفته شده بود به کمیسیون ها داده نشد.
این عضو اتاق بازرگانی گفت: در دوره جدید با توجه به شعارهای انتخاباتی که عمدتا بر تقویت کمیسیون ها و استفاده هرچه بیشتر از نظرات کارشناسان تکیه دارند، امید است که پیشرفت قابل توجهی صورت بگیرد.
ارسال پاسخ