مایکروسافت به عنوان یک شرکت پیشرو در زمینه فناوری اطلاعات، با توجه به فناوری هایی که دارد، اقدام به برگذاری آزمون ها و اعطای مدارکی می کند که هم قلمروی حکومت خود را توسعه دهد، و هم این که در سرتاسر جهان متخصصینی وجود داشته باشند که از محصولات نرم افزای مایکروسافت استفاده کنند. به همین دلیل سعی در تشویق افراد در سرتاسر دنیا برای گرفتن این مدارک می کند. اگر شما هم دوست دارد که یکی از این گواهینامه ها را که جزئی از مدارک معتبر مایکروسافت است را داشته باشید، اول باید با انواع آنها آشنا باشید که ما در این مقاله به معرفی مدارک مایکروسافت به صورت ساده میپردازیم.
مدارک مایکروسافت
اول باید اشاره کنیم که به مجموعه مدارک مایکروسافت MCP گفته می شود که سرنامه عبارات Microsoft Certified Professional که به زبان عامیانه به معنی حرفهای مورد اعتماد مایکروسافت میباشد. اگر شما هم دوست دارید که حرفهای مورد اعتماد مایکروسافت باشید، میتوانید یکی از این مدارک را بسته به کار و علاقه خود انتخاب کنید و سعی در گرفتن آن تلاش کنید.
با توجه به توسعهای که در کشور ما برای گرفتن مدارک مایکروسافت بوجود آمده است، افراد مختلفی هم علاقه مند به گرفتن این مدارک شدهاند. با گرفتن این مدرکها شاید بهتر کار پیدا کنند و تخصص خود را ترفیع دهند.
ما در اینجا به ۸ نوع از مدارک مایکروسافت اشاره می کنیم که هر کدام زمنیه خاصی را شامل می شود.
۱- MCSA : این مدرک مربوط به مدیریت شبکه و محیط های سیستمی مبتنی بر سیستم عامل ویندوز است. این مدرک که از عبارت Microsoft Certified System Administor آمده است، داوطلبان برای کسب آن باید از توانایی مدیریت این سیستم عامل و مدیریت شبکه با استفاده از آن برخوردار باشند. این مدرک به ۶ تا ۱۲ ماه تجربه در زمینه مرتبط نیاز دارد.
۲- MCSE : مدرک Microsoft Certified Systems Engineer به افرادی تعلق می گیرد که به تحلیل نیازهای یک طرح تجاری، طراحی و پیاده کردن یک زیرساخت مبتنی بر محصولات و سیستم عاملهای مایکروسافت و بر این اساس، راه حلهایی را به کارفرمایان ارائه میدهند، مسلط باشند. در اصل مدرک MCSE مخصوص مهندسان سیستم، مهندسان پشتیبانی فنی، تحلیلگران سیستم، تحلیلگران شبکه و مشاوران فنی است. در حال حاضر این مدرک پر خواستارترین مدرک مایکروسافت است و برای گرفتن آن باید حداقل ۱ سال در این زمینه تجربه داشت.
۳- MCDBA : این مدرک مخفف عبارت Microsoft Certified Database Administrator است و مخصوص کسانی است که به پایگاه داده مایکروسافت یعنی SQL تسلط دارند. این افراد باید قادر به طراحی و پیاده سازی انواع پایگاه داده باشند.
۴- MCT : این مدرک (Microsoft Certified Trained) را مایکروسافت به کسانی می دهند که حکم استاد را داشته باشند. یعنی این افراد می توانند به عنوان یک استاد در اخذ دیگر مدارک به دانش پژوهان نقش داشته باشند. گرفتن این مدرک نیازمند داشتن یکی از مدارک MCP است.
۵- MCDA : مدرک Microsoft Certified Application Developer، همانطور که از نامش بر میآید، به کسانی داده می شود که با استفاده از فناوری های مایکروسافت اقدام به توسعه نرم افزار و برنامه های کاربردی نمایند. کسانی که به XML یا.NET تسلط دارند می توانند برای گرفتن این مدرک اقدام کنند.
۶- MCSD : دارندگان مدرک (MCSD (Microsoft Certified Solution Develper، افرادی هستند که با فناوریها، سیستم عاملها و معماری ویندوز، راه چارههای مناسبی را برای صاحبان صنایع و تجارت طراحی کرده و توسعه میدهند. این مدرک نیاز به ۲ سال تجربه کاری است.
۷- MOS : این مدرک (Microsoft Office Specialist) در اصل تایید یادگیری کار با مجموعه از نرم افزارها موسوم به Office است. این نرم افزارها که در کشور ما هم شناخته شده است و کارکرد وسیعی دارند، برای کارهای اداری و شخصی کاربرد بسیار گسترده ای دارند و حیطه کاری بسیار وسیعی را شامل می شوند. بهتر است بدانید که ماهیانه ۳۲ هزار نفر برای گرفتن این مدرک اقدام می کنند.
۸- Microsoft Office Specialist Master Instructor : این مدرک به کسانی داده می شود که خواستار تدریس دسته نرم افزارهای آفیس است. این افراد باید ۲ سال تجربه تدریس این بسته نرم افزاری را داشته باشند.
حال که به انواع مدارک مایکروسافت آشنا شدید، باید تصمی
م بگیرید که کدامیک از آنها مناسب حال شماست و سپس برای گرفتن آن اقدام کنید. آموزشگاه های مختلفی در سرتاسر ایران هستند که اقدام به آموزش و دادن مدرک مایکروسافت می کنند. نکته ای که باید متذکر شد این است که، همیشه از آموزشگاه هایی استفاده کنید که از اساتیدی استفاده می کنند که خود دارای یکی از مدارک مایکروسافت هستند و این باعث تسریع عمل شما در امر گرفتن این مدارک می شود.
ارسال پاسخ