راهنمای اخذ استاندارد بین المللی غذا ( IFS)

مهاجریست

از آنجا که در کشور اروپایی صنایع غدایی با پیاده سازی استاندارد مدیریت کیفیت   ISO 9001   بدون پیاده سازی HACCP   اجازه تبلیغ داشتن گواهینامه ISO 9001 خود را  ندارند  و چون استاندارد ایزو ۱۵۱۶۱  یک استاندارد راهنما بوده و گواهینامه اکرودیت ندارد و با توجه به نیاز خریداران مواد غذایی در فروشگاهها به کسب اطلاع از نحوه تامین مواد اولیه و محصولات غذایی، دست اندرکاران فروش مواد غذایی در کشورهای فرانسه و آلمان در هماهنگی با دیگر کشورهای جهان اقدام به تدوین استاندارد بین المللی غذا ( International Food Standard ) نمودند. هدف استاندارد IFS  شفاف سازی در تمامی زنجیره تامین مواد غذایی و کاهش هزینه های مربوط به آن می باشد .
این استاندارد با تکیه بر سیستم مدیریت کیفیت، HACCP ، مسئولیت مدیریت در چارچوب الزامات مشتری، مدیریت منابع و الزامات مربوط به تحقق محصول با تکیه بر اصول GMP ، ایمنی فرآیند تولید غذا و نیز ایمنی فرآورده غذایی را بر اساس اعتبار استاندارد اروپایی EN 45011در دستور کار خود دارد .
در ممیزی استاندارد جهانی غذا IFS  ، بر اساس یک سیستم نرم افزاری امتیازدهی ، رتبه سازمان در برآوردن الزامات استاندارد IFS مشخص شده و در صورت تایید شدن، مدت زمان اعتبار گواهینامه IFS صادره و نیز تواتر زمانی ممیزی های مراقبتی آن بر پایه امتیاز کسب شده توسط سازمان در هر ممیزی، تعیین می گردد .

به این مطلب امتیاز دهید:

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای