دوره آموزشی مدیریت کارآفرینی

مهاجریست

کارآفرینی : واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی Entreprendre به معنای ” متعهد شدن ” نشاُت گرفته اسـت. بنابـر تعریف واژنامه دانشگـاهی وبستر : کارآفرین کسی است که متعهد می شود مخاطره هـای یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی ، اداره و تقبل کند.

اقتصاد دانان نخستین کسانی بودند که در نظریه های اقتصادی خود به تشریح کارآفرین و کارآفرینی پرداختند.کارآفرین نیــروی محرکــه اصلی در توسعه اقتصادی است ونقش کارآفرین نوآوری است . کارآفرینی یعنی ایجاد سازگاری و هماهنگی متقابل بیشتر در عملیات بازارها و عبارت است از مجموعه ای از نظریه ها، فنون و روشهای هدایت اثربخش فعالیتهای کارآفرینی. هدف از اجرای دوره کارشناسی ارشد مدیریت کارآفرینی تأمین نیروی انسانی متخصص مورد نیاز مدیریت فعالیتهای کارآفرینی در بخش خصوصی دولت و بخش عمومی می باشد.

مدیریت کارآفرینی ،که بیش از چند سالی از تولد آن در کشور ما نمی گذرد، در سراسر جهان رشته ای شناخته شده و معتبر بشمار می آید .این رشته که بیشتر به « مدیریت نوآوری و کسب و کار » شهرت دارد در صدد باز کردن عرصه ای جدید در کسب و کار و برانگیختن روح کارآفرین کسانی است که در پی راه اندازی کسب و کاری جدید ،ایجاد بازارهایی پر رونق برای محصول ، خدمت و یا حتی عقایدی نوین،بوجود آوردن تغییر و تحولاتی چشم گیر در موسسات موجود و در حال فعالیت بوده و ریسک فعالیت های مخاطره آمیز جدید را بر عهده می گیرند. افرادی که به این مطالعه رشته می پردازند نیروی محرک اقتصاد و فعالیت های اقتصادی خواهند بود.

شرکت کنندگان در این دوره بهتر است دارای تجربه کار عملی در یکی از بخشهای خصوصی، عمومی و دولتی باشند. دانش آموختگان رشته کارآفرینی بعنوان مدرس، مدیران موسسات، پژوهشگران و متخصصین مدیریت کارآفرینی با دانش و مهارت و نگرش کارآفرینی وارد عرصه های اقتصادی – اجتماعی کشور شده و به تسریع روند توسعه پایدار ملی کمک نمایند.

  • ارتقاء دانشپذیران نمونه به عنوان آموزش دهنده نرم افزارهای آموزشی تخصصی در سایت “باما” در نتیجه ایجاد اشتغال و کسب درآمد
  • اعطاء گواهی آموزشی به عنوان یک گواهینامه آموزشی معتبر از آکادمی های بین المللی کشورهای مختلف
  • اعطاء گواهی آموزشی نرم افزار ها در شیوه پروژه محور تنها بعد از ارزیابی پروژه گزارش مطالعات
  • تنوع در ارائه آموزش ها و نرم افزار های آموزشی و کاربردی، ارائه مقالات آموزشی و ارزشیابی افراد جهت انطباق ارائه نرم افزارهای آموزشی با سلایق و شرایط دانشپذیران
  • عدم نیاز به مهارت و یا مدرک تحصیلی خاص جهت یادگیری از طریق نرم افزارهای آموزشی برای 90% موارد.

register

به این مطلب امتیاز دهید:

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای