آشنایی با آزمون GRE
آزمون GRE مخفف عبارت Graduate Records Examination می باشد.
هدف آن سنجش توانایی ها و معلومات فارغ التحصیلان می باشد. این آزمون معمولا برای ورود به مقاطع تحصیلی بالاتر از کارشناسی مورد نیاز می باشد. دانشگاه های آمریکایی و کانادایی معمولا داشتن نمره بالا در این آزمون را یکی از شرایط ادامه تحصیل قرار می دهند زیرا آنها معتقدند که دانشجویان علاوه بر یاد گرفتن مطالب علمی و تخصصی بایستی در زمینه سیاسی، قدرت استنتاج و درک متون عمومی دشوار را کسب کرده باشند.
این آزمون در دو سطح General (عمومی) و Subject(تخصصی) برگزار میشود که دارای ۳ قسمت درک زبانی (verbal)، کمی (quantative)و قسمت تحلیلی (analytic) است. در قسمت زبانی معمولاً متضاد و مترادف کلمات دشوار پرسیده میشود و در واقع فقط به میزان دایره لغات دانشجو توجه میشود. لغات پرسیده شده واقعا دشوار و برای اکثر دانشجویان ناآشنا میباشد. در قسمت کمی سوالات ریاضی نسبتا سادهای پرسیده میشود تا تواناییهای ابتدایی داوطلب مورد سنجش قرار گیرد. قسمت تحلیلی هم در مورد تحلیل یک موضوع بحث برانگیز میباشد و به صورت نوشتاری است. یعنی از داوطلب خواسته میشود تا در مورد موضوع مشخصی متنی بنویسد و تحلیلهای شخصی خود را بیان کند.
این آزمون به دو صورت CBT و PBT برگزار میشود اما در ایران فعلا فقط به صورت PBT برگزار میگردد. بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته از سوی موسسه ETS در آینده این آزمون به روش iBT نیز برگزار میشود.
مزایای شرکت در دوره آموزشی آمادگی آزمون GRE تحت رسانه برخط بنیاد آموزش مجازی ایرانیان شرکت توسعه دهندگان سیستم ابتکار
- ارتقاء دانشپذیران نمونه به عنوان آموزش دهنده نرم افزارهای آموزشی تخصصی در سایت “باما” در نتیجه ایجاد اشتغال و کسب درآمد
- اعطاء گواهی آموزشی به عنوان یک گواهینامه آموزشی معتبر از آکادمی های بین المللی کشورهای مختلف
- اعطاء گواهی آموزشی نرم افزار ها در شیوه پروژه محور تنها بعد از ارزیابی پروژه گزارش مطالعات
- تنوع در ارائه آموزش ها و نرم افزار های آموزشی و کاربردی، ارائه مقالات آموزشی و ارزشیابی افراد جهت انطباق ارائه نرم افزارهای آموزشی با سلایق و شرایط دانشپذیران
- عدم نیاز به مهارت و یا مدرک تحصیلی خاص جهت یادگیری از طریق نرم افزارهای آموزشی برای 90% موارد.
ارسال پاسخ