اگر تصمیم دارید ویزای کانادا بگیرید این مطلب را بخوانید

ویزای کانادا
ویزای کانادا

برای گرفتن ویزای کانادا چه روش هایی وجود دارد؟ سریع‌ترین و بهترین روش‌های گرفتن ویزای کانادا کدام است؟ مراحل اخذ انواع ویزای کانادا را اینجا بخوانید.

کانادا به عنوان یکی از مهاجرپذیرترین کشورهای دنیا، در سالیان اخیر پذیرای ایرانی‌های زیادی بوده است. شهروندان ایرانی با دلایل و اهداف مختلف اقدام به گرفتن انواع ویزای کانادا از جمله ویزای توریستی، ویزای تحصیلی، ویزای کاری و ویزای سرمایه گذاری کرده‌اند. اینکه کدام یک از انواع ویزای کانادا بهترین است، کاملا بستگی به شرایط و موقعیت شما دارد. در این مطلب انواع روش های اخذ ویزای کانادا را بررسی می‌کنیم.

ویزای توریستی کانادا

افرادی که قصد گردش و تفریح در کانادا یا دیدار با خانواده و آشنایان خود را دارند، می‌توانند برای گرفتن ویزای توریستی کانادا اقدام کنند. ویزای توریستی کانادا به طور کلی در دو دسته ویزای توریستی سینگل و مولتیپل تقسیم بندی می‌شود.

1- ویزای توریستی سینگل یا یک بار ورود کانادا

ویزای توریستی سینگل یا یک بار ورود همانطور که از نامش هم مشخص است تنها یک بار به شما اجازه ورود به کانادا را می‌دهد و در صورت خروج از این کشور باید دوباره اقدام به اخذ ویزا کنید.

2- ویزای توریستی مولتی یا چندبار ورود کانادا

در صورتی که پاسپورت شما اعتبار داشته باشد، می‌توانید به صورت نامحدود به کانادا رفت و آمد داشته باشید. البته دقت داشته باشید که با داشتن ویزای مولتی کانادا حداکثر شش ماه می‌توانید در کانادا اقامت داشته باشید و بعد از آن باید کانادا را ترک کرده و مجددا وارد این کشور شوید.

ویزای کانادا
ویزای کانادا

شرایط اخذ ویزای توریستی کانادا

برای گرفتن ویزای توریستی کانادا باید شرایط مشخصی را داشته باشید. مهم ترین مدارکی که باید ارائه کنید شامل موارد زیر می‌شود:

  • پاسپورت معتبر
  • عکس پاسپورتی
  • ترجمه شناسنامه
  • مدارک تمکن مالی
  • ترجمه مدارک شغلی
  • ارائه برنامه سفر
  • مشخص کردن محل سکونت در کانادا در مدت حضور در این کشور
  • دعوتنامه در صورت وجود

مراحل اخذ ویزای توریستی کانادا

برای گرفتن ویزای توریستی کشور کانادا باید ابتدا درخواست خود را از طریق سایت اداره مهاجرت کانادا ثبت کنید. بعد از پر کردن فرم‌های مربوطه و بارگذاری مدارک باید هزینه‌های مربوط به پرونده را پرداخت کنید. بعد از ثبت درخواست ویزای توریستی کانادا باید منتظر ایمیل اداره مهاجرت بمانید که به شما 30 روز وقت داده تا اقدامات انگشت نگاری را انجام دهید. بعد از انجام انگشت نگاری در یکی از کشورهای همسایه، چند هفته زمان می‌برد تا نتیجه درخواست شما مشخص شود.

ویزای تحصیلی کانادا

ویزای تحصیلی کانادا مخصوص افرادی است که قصد تحصیل در کانادا به عنوان دانشجوی بین المللی را دارند. در سالهای اخیر، ایرانی یکی از کشورهایی بوده که بیشترین دانشجوی بین المللی را به کانادا فرستاده است. ویزای تحصیلی به شما امکان اقامت موقت در کانادا را می‌دهد. بعد از فارغ التحصیلی باید با پیدا کردن کار، اقامت خودتان در این کشور را تمدید کنید.

برای اخذ ویزای تحصیلی کانادا باید مدارک زیر را ارائه کنید:

  • نامه پذیرش دانشگاه
  • پاسپورت معتبر
  • مدارک تمکن مالی از جمله گردش حساب بانکی
  • عکس پاسپورتی
  • مدرک زبان
  • سوابق تحصیلی
  • سوابق شغلی در صورت وجود
  • انگیزه نامه تحصیلی

مراحل اخذ ویزای تحصیلی کانادا

برای گرفتن ویزای تحصیلی کانادا در قدم اول باید پذیرش یکی از دانشگاه‌های این کشور را بگیرید. شرایط دانشگاه‌های مختلف از لحاظ حداقل نمره معدل، حداقل نمره آزمون زبان و شهریه تحصیلی چک کنید تا بهترین گزینه‌ها را پیدا کنید. سپس درخواست پذیرش خود را به دانشگاه مورد نرتان ارسال کنید. در صورتی که درخواست پذیرش شما تایید شود می‌توانید مراحل بعدی اخذ ویزای تحصیلی کانادا را طی کنید.

برای درخواست ویزای تحصیلی باید به سایت اداره مهاجرت کانادا مراجعه و اطلاعات خود را ثبت کنید. بعد از بارگذاری مدارک و ثبت درخواست باید منتظر بمانید تا ایمیلی را دریافت کنید. در این ایمیل از شما خواسته می‌شود که طی حداکثر یک ماه اقدامات بیومتریک را انجام دهید. در نهایت هم نتیجه پرونده شما بعد از بررسی افسر مهاجرت مشخص خواهد شد.

ویزای کانادا
ویزای کانادا

ویزای کاری کانادا

برای کار کردن در کشور کانادا به صورت قانونی به مجوز کار یا work permit نیاز دارید. اگر قصد دارید به صورت موقت در کانادا کار کنید باید برای ویزای کاری موقت این کشور اقدام کنید. بعد از چند سال کار در کانادا امکان دائمی کردن اقامت خود را نیز خواهید داشت.

اما در صورتی که قصد دارید از همان ابتدا اقامت دائم کانادا را بگیرید، می‌توانید در برنامه‌های مهاجرت کاری این کشور مثل اسکیل ورکر شرکت کنید. از جمله این برنامه‌ها می‌توانیم به برنامه اسکیل ورکر فدرال کانادا اشاره کنیم که به شما امکان کار در هر نقطه ای از کانادا را می‌دهد.

برای شرکت در این برنامه باید در سیستم اکسپرس اینتری ثبت نام کنید و مدارکی مثل رزومه شغلی،سوابق تحصیلی و… را بارگذاری نمایید. بعد از انجام این کار، وارد یک سیستم امتیازبندی خواهید شد و بر اساس معیارهایی مثل سابقه کار، سن، مدرک تحصیلی، داشتن پیشنهاد شغلی و… امتیاز خاصی به شما تعلق خواهد گرفت. در نهایت، افرادی که بیشترین امتیازات را کسب کرده باشند می‌توانند اقامت دائم کانادا را بگیرند.

برنامه نامزدی استانی یکی دیگر از طرح‌های اسکیل ورکر کاناداست. این طرح مخصوص افرادی است که قصد دارند در یک استان خاص از کانادا مشغول به کار شوند. برای شرکت در این برنامه باید ابتدا زیرشاخه‌های مختلف برنامه نامزدی استانی را در استان مورد نظرتان چک کنید و سپس به صورت مستقیم از طریق اداره مهاجرت استان مربوطه اقدام کنید.

برای شرکت در برنامه اسکیل ورکر باید شرایط زیر را داشته باشید:

  • حداقل یک سال سابقه شغلی مفید
  • حداقل مدرک دیپلم
  • مهارت در یکی از زبان‌های انگلیسی یا فرانسوی

ویزای استارت آپ کانادا

ویزای استارت آپ کانادا مخصوص آن دسته از افرادی است که قصد دارند یک کسب و کار را در کشور کانادا راه اندازی کنند. برای انجام این کار باید یک ایده و طرح کسب و کار حرفه‌ای داشته باشید تا بتوانید نامه حمایت یکی از سازمان‌های حمایت کننده کانادایی را بگیرید.

بعد از گرفتن نامه حمایت لازم است که مدارک دیگری از جمله مدرک زبان انگلیسی، تمکن مالی و سوابق شغلی خود را ارائه کنید تا بتوانید ویزای استارت آپ کانادا را بگیرید و کسب و کار خودتان را در کانادا راه اندازی کنید. با گرفتن این نوع ویزا امکان گرفتن اقامت دائم برای خودتان و خانواده‌تان را خواهید داشت.

همانطور که می‌بینید روش‌های مختلفی برای گرفتن ویزای کانادا وجود دارد که بسته به شرایط و موقعیت خودتان می‌توانید یکی از آنها یا حتی چند روش مختلف را امتحان کنید. هلدینگ نیلگام سالهاست که متقاضیان ویزای کانادا را همراهی می‌کند و در زمینه اخذ انواع ویزای کانادا فعالیت دارد.

توجه کنید این محتوای تبلیغاتی می باشد! | مهاجریست هیچ مسئولیتی درقبال موسسه معرفی شده و محتوای تبلیغ بالا ندارد و صرفا این محتوا در مهاجریست به عنوان ریپرتاژ آگهی منتشر شده است.

به این مطلب امتیاز دهید:

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای