اطلاعات قبل از سفر دبی

اطلاعات قبل از سفر به دبی

بهترین زمان سفر
بهترین زمان سفر به دبی فصل پاییز و زمستان است بین ماه نوامبر تا مارچ و یا همان ماه های آبان تا اواخر اسفند.دمای هوا در این زمان از 20 درجه بیشتر نمی شود و از گرمای کشنده خبری نیست.
به یاد داشته باشید که ماه رمضان اصلا ماه خوبی برای سفر به دبی نیست.مردم دبی بسیار به این ماه و آداب آن پایبندند . کلیه فست فود ها کافی شاپ ها و رستوران ها تا موقع اذان تعطیل است و کمتر جایی برای خرید غذا حتی برای مسافران پیدا می شود. ضمنا خوردن و آشامیدن در ملا عام قدغن است حتی برای مسافران و توریست ها و پلیس با این مورد جدا برخورد می کند.حتی فست فود های سالن بیرونی فرودگاه ها هم تعطیل است. معمولا دبی در ماه رمضان خیلی خلوت است چون توریست ها خیلی کم می آیند و افراد مقیم اروپایی هم معمولا در این ماه دبی را ترک می کنند.
همراه داشتن ویزا برای ورود به دبی ضروری است.تنها افراد با پاسپورت چند کشور خاص نیاز به ویزا ندارند مانند شهروندان آمریکایی انگلیسی و استرالیایی و…..پس لازم است حتما قبل از سفر با سفارت مربوطه کشور خودتان تماس داشته باشید.
تلفن های ضروری را در دبی همراه داشته باشید.
از پاسپورت و ویزای خود حتما کپی به همراه داشته باشید تا اگر آنها را گم کردید سفارت راحت تر کمکتان کند.
پول رسمی امارات درهم است اما اکثر فروشگاه ها دلار هم قبول می کنند ولی سایر ارزها اینجا کاربردی ندارد.
کرایه تاکسی
کرایه تاکسی ها در دبی گران است و معمولا مقرون به صرفه نیست، قبل از سفر با آژانس توریستی خود می توانید جهت ترانسفر خود هماهنگ کنید.
زبان محاوره ای
با اینکه زبان محاوره در دبی عربی است اما خیلی هم به عربی نیاز ندارید. همه جای دبی به صورت وسیع انگلیسی و اردو صحبت می شود و اگر کمی هم انگلیسی بدانید به مشکل عمده بر نمی خورید تقریبا همه جا انگلیسی کار شما را راه می اندازد.
تعطیلات
از تعطیلی ها در دبی آگاه باشید.مخصوصا اگر برای کار تجاری و یا اداری به دبی می آیید، جمعه ها دبی تعطیل رسمی است و شنبه ها هم ادارات دولتی و مدارس و دانشگاه ها در دبی تعطیل هستند. روزهایی چون شب معراج پیامبر و یا تولد پیامبر و روز اول ماه رمضان تعطیل هستند همچنین روزهایی چون اعیاد بزرگ مثل عید قربان و یا عید فطر و یا عید وطنی(روز ملی امارات)و یا روزهای آغازین سال میلادی از مناسبت هایی هستند که گاهی چندین روز تعطیل رسمی است.
آگاهی از شماره ترمینال
از شماره ترمینال ورودی و خروجی خود آگاه باشید دبی 3 تا سالن فرودگاه و ترمینال دارد که مسافتشان هم زیاد به هم نزدیک نیست و هر پرواز و هر شرکت هواپیمایی در یک ترمینال خاص پذیرش مسافر و فرود دارند. پس اینرا حتما قبلا با آژانس تان هماهنگ کنید. معمولا پروازهای آسمان و کیش ایر از ترمینال 2 انجام می شود. ماهان و ایران ایر ترمینال 1 هستند و همه پروازهای هواپیمایی امارات از ترمینال 3 انجام می شود. همچنین پروازهای ایر عربیا نیز از فرودگاه شارجه است.
جریمه های رانندگی
جریمه های رانندگی در امارات بسیار سنگین هستند. پس بدون گواهینامه امارات رانندگی نکنید.برای داشتن اجازه رانندگی در دبی 2 راه دارید:
1- گواهینامه بین المللی 2- گواهینامه صادر شده در یکی از این کشورهای: استرالیا، اطریش، بلژیک، کانادا، قبرس، جمهوری چک، دانمارک، فنلاند، فرانسه، کشورهای عضو شورای همکاری خلیج، آلمان، یونان، ایسلند، ایرلند، ایتالیا، ژاپن، لوکزامبورگ، هلند، نیوزیلند، نروژ، لهستان، پرتغال، سنگاپور، اسلوواکی، آفریقای جنوبی، کره جنوبی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، ترکیه، انگلستان و آمریکا. دارندگان یکی از این دو نمونه گواهینامه مجاز به رانندگی در دبی می باشند.برای داشتن گواهینامه بین المللی در امارات از طریق آژانسهای مسافرتی در ایران می توانید اقدام کنید و گواهینامه ایران را بین المللی کنید اما به خاطر داشته باشید که با این گواهینامه فقط می توانید با ماشین اجاره رانندگی کنید.
اجاره ماشین
برای اجاره ماشین ارایه پاسپورت الزامی است.از جایی ماشین اجاره کنید که مطمین باشید ماشین های مطمین و سالم به همراه بیمه کامل بدنه به شما ارایه می دهند و برگه اجاره نامه را همه جا با خودتان در ماشین داشته باشید.
وارد کردن و حمل داروهای غیر مجاز
دولت امارات در مورد حمل و وارد کردن داروهای ممنوعه قوانین بسیار سخت گیرانه ای دارد. لیست این داروها را در زیر ارایه می کنیم. مواظب باشید که اگر مجبورید این داروها را با خود حمل کنید و این داروها را باید حتما مصرف کنید نسخه پزشکتان را ختما با خود همراه داشته باشید البته نسخه باید معتبر و تایید شده باشد. در صورتی که مسافران با همراه داشتن داروهای مورد اشاره به همراه نسخه معتبر و تأیید شده در فرودگاه های امارات با مشکلی برخورد نمودند سریعا باید با سفارت جمهوری اسلامی ایران در ابوظبی و یا کنسولگری جمهوری اسلامی در دبی تماس حاصل نمایند. بر اساس این گزارش فهرست داروهای ممنوعه عبارتند از متادون، فنتانیل، مورفین، پتیدین، کدئین، دکسترومتورفان، فنوباربیتال، باربیتالها، دیفنوکسیلات، آمفتامینها، متیل فنیدیت، مپربامات، آتینامات، پنتازوسین، آلپرازولام، کلنازپام، کلوبازام، دیازپام، استازولام، فلورازپام، لورازپام، میدازولام، اگزازپام، تمازپام، کلودیازپوکساید، استامینوفن کدئینه، آلپرازولام، آمانتادین، آمی تریپتیلین، آسپرین کدئینه، آتراکوریم، باکلوفن، بی پریدین، بی پریدین (قرص)، کلونازپام، دکسترومتورفان، کلرپرومازین، کلیدینیم سی، کلومیپرامین، دیازپام، دیفنوکسیلات، دکسپین، فلووکسامین، فلوکستین، فلوفتازین، فلوفنازین، هالوپریدول، هیدروکسی زین، ایمی پرامین، کتامین، لیتیوم کربنات، لورازپام، مپروبامات، متوکاربامول، میدازولام، نورتریپتیلین، اگزازپام، پانکورونیوم، تونیم کمپاند، پریمیدون، پروپوفول، رمیرون، تیوپنتال، تیوریدازین، تیوتیکس، ترامادول، تری فلوپرازین، تری هگزیفنیدیل، تریمیپرامین، والپروات سدیم.
حمل مواد مخدر و داروهای روان گردان
در کشور امارات به همراه داشتن مواد مخدر و داروهای روانگردان دارای مجازات های سنگینی در دادگاه های این کشور می باشد حتی حمل و مصرف هرگونه داروهای مسکن کدئین دار و قرص های آرامبخش که در داروخانه های کشورمان به وفور یافت می شود نیز جزو موادمخدر محسوب شده و دارای محکومیت های قضایی زندان، حبس ابد و در مواردی حکم اعدام است؛ لذا توصیه می شود مسافرانی که به دلایل پزشکی، مجبور به مصرف قرص های آرامبخش می باشند قبل از ورود به کشور امارات نسخه پزشک معالج رابه زبان عربی ترجمه و به تأیید وزارت بهداشت، قوه قضاییه، وزارت امور خارجه ایران و سفارت امارات در تهران رسانده و همراه داشته باشند.
ورود به خاک امارات
زمانی که وارد خاک امارات می شوید با شما طبق قوانین امارات برخورد خواهد شد. اگر مشکلی برای دولت امارات ایجاد کنید شما باید تابع قوانین امارات باشید و در این مورد ملیت شما کمک چندانی به شما نمیکند … هستند بسیاری از ایرانیان عزیر و حتی شهروندان انگلیسی که سالهاست در زندان های امارات بلا تکلیف هستند.
جریمه بعد از اتمام ویزا
در موقع سفر تاریخ ورود و خروج خود را به دقت بررسی نمایید.اگر ویزای شما توریستی و یا خدماتی است شما برای اقامت در دبی محدودیت دارید و اگر بیشتر از آن تاریخ بمانید با ازای هر روز باید بین 200 تا 250 درهم جریمه پرداخت کنید ضمن اینکه اگر روزهای اضافه شما خیلی زیاد باشد برای سفر بعدی و دریافت ویزا کمی مشکل پیدا خواهید کرد.
امنیت
دبی شهر امنی است ، اگر هتل و یا محل اقامت شما در نواحی سطح پایین و پر تردد شهر است و مخصوصا اگر شما یک خانم تنها هستید از پیاده روی در ساعات دیر وقت شب پرهیز کنید هر چند که سایر مکان های دبی اگر نیمه شب های شب هم به تنهایی بیرون بروید کسی برایتان مزاحمتی ایجاد نخواهد کرد ضمنا اشیا قیمتی خود را در بدو ورود به هتل بسپارید و سعی کنید در اتاق جا نگذارید.
هتل ها
هتل های دبی از لحاظ کیفی و قیمتی بسیار متفاوتند در انتخاب هتل و محل اقامت خود مخصوصا اگر خانم هستید خیلی دقت کنید. محله های دبی خیلی با هم متفاوتند، مکانی که هتل شما در آن قرار دارد بسیار با اهمیت است.

به این مطلب امتیاز دهید:

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای