گرایش MITM از سال ۱۳۸۱ همزمان با شروع این تحولات در کشور و تصویب برنامه های کلان به کارگیری فناوری اطلاعات در سازمان ها طراحی شده است .
مدیریت کسب و کار MBA گرایش مدیریت فناوری اطلاعات پاسخی است به نیاز مدیران پیشرو و پویای امروز. رویکردی نو به استراتژی، طرح کسب و کار، مدل سازی، یکپارچگی فرآیندهای کسب و کار، فرآیندها، مدیریت، برنامه ریزی، تصمیم گیری و نگاهی متمایز است به پایه های اقتصاد کسب و کار، مدیریت استراتژیک، مدیریت منابع انسانی، مدیریت زنجیره تامین، بازار و مدیریت روابط مشتری. به روزآوری دانش مدیریت کسب و کار با این رویکرد، نیاز رهبران بنگاه های اقتصادی و مشاورین ارشد آنهاست. تحصیل و کسب دانش مدیریت با گرایش این رشته، افق های جدیدی را پیش روی مدیریت سازمان ها می گشاید که ترسیم کننده چشم انداز سازمان های پیشرو امروز خواهد بود.
هدف دوره
توانمند سازی و تجهیز مدیران سازمان های دولتی و خصوصی، مدیران مرتبط با واحدهای فناوری اطلاعات و ارتباطات (فاوا) مشاورین ارشد مدیریت و مسئولان طرحهای تحول سازمانی به دانش های مرتبط با زمینه های مدیریتی فناوری اطلاعات و ارتباط آن با مسایل گوناگون سازمان و مدیریت، از مهمترین اهداف این رشته به شمار می آید. انتظار می رود این دوره آموزشی به درک تحولات نوین سازمانی، به ویژه در سطوح برنامه ریزی راهبردی، سیاست گذاری ها و شناخت بهتر عوامل مرتبط با زمینه های رقابت در محیط کسب و کار کنونی و در نهایت تقویت قابلیت های تحلیل و تصمیم گیری کمک شایان توجهی نماید.
فارغ التحصیلان، در زمینه درک نقش محوری فناوری اطلاعات در سازمانهای خود و جنبه های مدیریتی آنها ، تسلط بیشتری یافته و قادر خواهند بود جنبه های بحرانی فعالیت های با محور فاوا در سازمان را شناسایی نموده و در جهت پیاده سازی استراتژی های متاثر از آن، فعالیت نمایند. بهبود اثر بخشی ارتباط بین رده های مدیریتی و کارشناسان و مشاورین فناوری اطلاعات، از جمله سایر تاثیرات این دوره محسوب می گردد.
مخاطبین دوره
دوره مدیریت کسب و کار MBA گرایش مدیریت فناوری اطلاعات نیاز عصر کنونی کلیه مدیران سازمان ها در رده های مختلف، کارشناسان و متخصصان حوزه IT و مشاورین مدیریت به ویژه گروهی که بیشتر مسائل راهبردی سازمان ها را مورد توجه قرار می دهند به شمار می رود. دیگر مخاطبین دوره عبارتند از: کارشناسان برنامه ریزی استراتژیک و طراحی فرآیندهای مهندسی مجدد سازمان، مدیران بالفعل یا بالقوه بخش انفورماتیک و مدیران فناوری اطلاعات، CIO سازمان ها، مدیران شرکتهای کامپیوتری و یا خدمات انفورماتیکی، که در کنار دانش فنی، با درک صحیح اهمیت تاثیرگذاریهای سازمانی این فناوری، مطالعه ابعاد مدیریتی و سازمانی فاوا را در برنامه ارتقاء توانمندی های خود پیش بینی نموده اند، تبادل نظرات و تعاملات این جامعه متخصص و تلفیق تجربیات ایشان با مسایل کسب و کار، همواره سبب شده تا هم افزایی های ارزشمندی در محیط کلاسهای آموزشی پدید آید.
- ارتقاء دانشپذیران نمونه به عنوان آموزش دهنده نرم افزارهای آموزشی تخصصی در سایت “باما” در نتیجه ایجاد اشتغال و کسب درآمد
- اعطاء گواهی معتبر آموزشی به عنوان یک مدرک آموزشی معتبر از آکادمی های بین المللی کشورهای مختلف
- اعطاء مدرک معتبر آموزشی رایگان در شیوه پروژه محور تنها بعد از ارزیابی پروژه گزارش مطالعات
- تنوع در ارائه آموزش ها و نرم افزار های آموزشی و کاربردی، ارائه مقالات آموزشی و ارزشیابی افراد جهت انطباق ارائه نرم افزارهای آموزشی با سلایق و شرایط دانشپذیران
- عدم نیاز به مهارت و یا مدرک تحصیلی خاص جهت یادگیری از طریق نرم افزارهای آموزشی برای 90% موارد.
ارسال پاسخ