پنج دلیل نگرانی در مورد امتحان آیلتس و شیوه غلبه بر آنها

امتحان ایلتس

هیچکس از امتحان خوشش نمی آید. امتحان، افراد را تحت فشار قرار داده و باعث می شود احساس ناراحتی کنند. امتحان اعتماد به نفس دانش آموزان را تحت تاثیر و آنها را در شرایط استرس قرار می دهد. در شرایط بحرانی امتحان، افراد کاملاً دست پاچه می شوند و قدرت تفکر خود را از دست می دهند.

امتحان آیلتس هم از این قاعده مستثنی نیست و در حال حاضر برای اکثر افراد به یک معضل تبدیل شده است. بخشهایی از امتحان آیلتس ممکن است نگران کننده باشد؛ مگر اینکه شما بتوانید به خوبی آنرا تحت کنترل داشته باشید. معمولاً انسانها از ناشناخته ها هراس دارند. در این مورد تنها راه حل، آشنا شدن با جنبه های نگران کننده امتحان آیلتس است. چنانچه عناصر ناشناخته را از امتحان آیلتس بردارید، این ترس و هراس به پایان خواهد رسید و تجربه به ما نشان داده که افراد به راحتی به نمره مورد نظر خود دست خواهند یافت.

در این جا ۵ مورد که اکثراً در مورد آیلتس از آن هراس دارند، ذکر شده است:

۱- اگر در امتحان listening جوابها را از دست بدهم چه اتفاقی می افتد؟

این ترس از دست دادن تمرکز است. اگر از تمام داوطلبان بخش listening آیلتس دلیل نگرانیشان را بپرسید؛ به همین مورد اشاره خواهند کرد. نگرانی از اینکه نتوانند مکالمات را دنبال کنند.

برای غلبه بر این مشکل تنها یک راه حل وجود دارد. تمرین بیشتر.

تمرین، اعتماد به نفس شما را تقویت می کند و به شما کمک می کند که حتی اگر یک یا دو سوال را از دست دادید، چگونه آن را جبران کرده ، ادامه دهید و به سایر سوالات بپردازید. تمرین نقاط ضعف شما را مشخص می کند و به شما می فهماند که در چه مواقعی شما تمرکز خود را از دست می دهید.

توجه مضاعف به این موارد به شما کمک زیادی خواهد کرد و نمره کل شما را بالا خواهد برد.

۲- اگر با کمبود وقت روبرو شوم، چه اتفاقی می افتد؟

در قسمت reading و writing معمولاً نگرانی اصلی این است که فرد با کمبود وقت مواجه شود. بهترین راه برای مبارزه با این نگرانی این است که به دقت به کنترل و مدیریت زمان بپردازید. در بخش reading چند متن کوتاه وجود دارد . شما به هیچ وجه نباید اجازه بدهید که یک متن کل زمان شما را پر کند. یکی از تکنیک های مدیریت زمان، پیروزی در نتیجه تقسیم زمان است. در ابتدای آزمون، زمان را تقسیم کنید و زمان تقریبی هر متن را یادداشت کنید. سعی کنید به این زمانهای تعیین شده پایبند باشید. حتی اگر در یک متن به چند سوال پاسخ نداده اید، در صورتیکه زمان آن تمام شده است؛ به سراغ متن بعدی بروید. این یک سیستم کنترل خسارت است. این سیستم تضمین می کند که حتی اگر به برخی سوالات در یک متن پاسخ نداده اید، ، در نهایت بیشتر سوالات را پاسخ دهید.

۳- اگر نتوانم مطلب مناسبی بنویسم، چه اتفاقی می افتد؟

این ترس به بخش writing مربوط می شود. تعداد زیادی از دانش آموزان از این نگرانند که نتوانند در مورد موضوع، مطلبی بنویسند. ساده ترین راه برای غلبه بر این مشکل، مطالعه مقالات بسیار در مورد موضوعات مختلف و آگاهی یافتن از ایده ها و نقطه نظرات سایرین است.

حقیقت این است که مصححین امتحان آیلتس به منابع اطلاعات شما توجهی ندارند. آنچه مهم است شیوه نگارش مقاله است.

۴- اگر چیزی را اشتباه بگویم چه می شود؟

این ترس مربوط به اظهار عقاید نامناسب و اشتباه می شود. بر خلاف تصور عموم، اصولاً تعریف واحدی از عقاید درست یا غلط وجود ندارد. تا زمانیکه شما درباره موضوعی صحبت می کنید و به شیوه ای منطقی به اظهار عقاید خود می پردازید، هیچ عقیده ای (درست یا غلط) نمی تواند نمره شما را تحت الشعاع قرار دهد.

۵- اگر چیزی برای گفتن نداشته باشم، آن وقت چه می شود؟

این نگرانی مربوط به ترس رویارویی با مصاحبه گر می شود. در کل، امتحان speaking اغلب باعث نگرانی افراد می شود زیرا زمان بسیار کمی برای فکر کردن دارند. اگر از من سوالی شود که نتوانم پاسخ دهم، چه می شود؟

برای غلبه بر این مشکل، شما باید اعتماد به نفس خود را تقویت کنید. چند هفته تمرین صحبت کردن در مورد موضوعات مختلف، می تواند نتایج بسیار مثبتی داشته باشد.هنگامی که شما بر خود مسلط باشید، راحت تر می توانید این حس را به مصاحبه گر هم انتقال دهید. بعضی از داوطلبان از اینکه صحبتشان ضبط می شود، نگرانند. جالب است بدانید که هدف از این کار، ارزیابی مصاحبه گر است و نه شما. در صورت عدم رضایت داوطلب از نمره خود و در خواست تجدید نظر، این رکوردها مفید واقع می شود.

در پایان دوباره متذکر می شود که ما انسان ها از ناشناخته ها در هراسیم و برعکس درباره شناخته ها احساس امنیت می کنیم. اجازه ندهید که نگرانیهای بی مورد، سد راه موفقیت شما شود.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کارگاههای آموزشی آماده سازی امتحان آیلتس به سایت www.help.mohajerist.com نمایید.

 

پنج دلیل نگرانی در مورد امتحان آیلتس و شیوه غلبه بر آنها

 

به این مطلب امتیاز دهید:

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای